Sporturi

CS Vâlcea 1924 a anunţat primul transfer pentru viitorul sezon al Ligii Naţionale de baschet masculin. „Haita” s-a întărit cu un superjucător!

138Vizualizari
După instalarea spaniolului Arturo Alvarez pe banca tehnică, în locul lui Hristu Şapera, oficialii echipei de baschet masculin CS Vâlcea 1924 au anunţat şi primul transfer pentru viitorul sezon. Mutarea este una de marcă, în condiţiile în care din toamnă în Sala Traian va evolua nimeni altul decât pivotul naţionalei României. Este vorba de Rareş Uţă (26 de ani), care provine de la BC CSU Sibiu.
„Pivotul Naționalei României vine la Vâlcea! Drumul către play-off, mutarea numărul 2. Începând din 1 iunie, haita se mărește: Rareș Cristian Uță se alătură Lupilor Negri, aducând astfel plusul de talie și experiență care ne-au lipsit anul trecut. La cei 2,12 metri ai săi, Rareș a adunat nu mai puțin de 7.4 recuperări și 13.1 puncte pe meci în sezonul care tocmai s-a încheiat. De-a lungul carierei sale, Rareș Uță a mai jucat pentru CB Clinicas Malaga, Unicaja Malaga, CB Granada, Real Valladolid, Zornotsa ST, U-BT Cluj-Napoca, FC Argeș Basketball, CS Dinamo București și CSU Sibiu. Prin aducerea lui Rareş Cristian Uță, Constantin Radulescu și staff-ul CS Vâlcea 1924 anunță, încă de pe acum, că vor mai mult, mai repede și mai bine pentru sportul vâlcean. Luptă, Vâlcea! Bine ai venit, Rareș!”, a transmis CS Vâlcea 1924, pe pagina oficială de Facebook a clubului de la poalele Capelei.
Sursă foto: Facebook CS Vâlcea 1924