Sporturi

CS Vâlcea 1924 vinde abonamente de intrare în Sala Traian, pentru meciurile din Liga Naţională de baschet masculin! Preţurile sunt de…

563Vizualizari
CS Vâlcea 1924 s-a clasat pe locul 2 în Divizia A şi a promovat în Liga Naţională de baschet masculin încă din primul sezon în care a participat în competiţiei oficiale. Din această toamnă, „lupii” de la poalele Capelei vor avea însă o misiune mult mai grea în faţa coloşilor de pe prima scenă a ţării. Tocmai de aceea, conducerea clubului vâlcean speră să aibă cât mai mulţi spectatori la meciurile pe care elevii lui Hristu Şapera le vor disputa acasă în întrecerea internă.
Înainte de startul noului sezon, oficialii de la CS Vâlcea 1924 au anunţat că au scos la vânzare şi abonamente de intrare în Sala Traian. Preţul acestora este de 200 de lei şi de 100 de lei pentru pensionari, studenţi şi elevi. Tichetele pot fi achiţionate de platforma blt.ro. „Așteptăm cu nerăbdare începutul de sezon. Până atunci, nu uitați!!! Cu numai 200 de lei – adulții și 100 de lei – pensionarii, studenţii și elevii, pot fi achiziționate abonamente pentru tot sezonul de pe platforma blt.ro (https://www.blt.ro/bilete-cs-valcea-1924.html). Haideţi să fim alături de Lupii Negri! Luptă VÂLCEA”, a transmis CS Vâlcea 1924, pe pagina sa oficială de Facebook.