duminică, aprilie 14, 2024
Fotbal Național

CSC Şelimbăr a detaliat motivele pentru care va juca la Rm. Vâlcea. „Primarul Mircia Gutău a oferit…”

974Vizualizari
Nou-promovată în Liga a II-a, CSC Şelimbăr a disputat până acum meciurile de pe teren propriu, din sezonul regulat, la Avrig. În cea de-a doua parte a campionatului (în speţă, în play-out), oficialii sibieni au decis să mute temporar echipa la Rm. Vâlcea.
Primul duel pe care „călăreţii roşii” – aşa cum sunt numiţi şelimbărenii – îl vor disputa pe stadionul din Zăvoi se va desfăşura în week-end (sâmbătă, 19 martie, de la ora 11.00), împotriva formaţiei CSM Poli Iaşi, accesul spectatorilor fiind GRATUIT.
Sursă foto: www.csc1599selimbar.ro 
Potrivit site-ului oficial al clubului din Şelimbăr, oficialii sibieni au fost convinşi să aleagă Râmnicului ca gazdă pentru ultimele meciuri din Liga a II-a şi graţie sprijinului oferit de primarul Mircia Gutău.
„Echipa noastră mai are de disputat trei partide din acest sezon al Ligii a II-a, iar oficialii clubului, alături de primarul Marius Grecu, au hotărât ca meciurile considerate acasă să se desfășoare la Rm. Vâlcea, pe Stadionul «Municipal». Unul dintre principalele argumente pentru care CSC 1599 Șelimbăr va evolua în județul vecin este dat de deschiderea și suportul oferite de primarul municipiului Rm. Vâlcea – Mircia Gutău”, se spune pe site-ul www.csc1599selimbar.ro.

Primarul Marius Grecu: „Din comunitatea şelimbăreană fac parte foarte mulţi oameni care au venit din judeţul Vâlcea”

Tot pe pagina respectivă, este postată şi o declaraţie a primarului Marius Grecu, în care acesta spune că un alt motiv pentru care a fost ales stadionul din Zăvoi e legat şi de numărul mare de vâlceni care trăiesc în comunitatea din Şelimbăr.
„Am decis să ne mutăm la Rm. Vâlcea în primul rând pentru a le putea oferi băieților condiții cât mai bune, însă am ținut cont și de faptul că din comunitatea șelimbăreană fac parte foarte mulți oameni care au venit din județul Vâlcea. Cred că sunt cel puţin 5000 de persoane care locuiesc în Șelimbăr. Sper ca această mutare să fie de bun augur și echipa noastră, a șelimbărenilor, să își îndeplinească obiectivul fixat la începutul sezonului, și anume, evitarea retrogradării. Am încredere deplină în staff-ull tehnic și în jucători că vor obține rezultate favorabile în play-out, așa cum au făcut-o și de-a lungul sezonului regular”, a declarat Marius Grecu, primarul din Șelimbăr, citat de site-ul oficial al clubului de fotbal din localitate.
Sursă foto: Facebook Marius Grecu
Pe lângă meciul cu CSM Poli Iaşi, din acest week-end, elevii lui Eugen Beza vor mai disputa alte două partide în Zăvoi: cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc (pe 9 aprilie, în etapa a 3-a) și cu Dacia Unirea Brăila (pe 30 aprilie, în etapa a 6-a).
CSC 1599 Şelimbăr este obligată să joace în „exil” în această perioadă, deoarece baza sportivă din localitatea sibiană se află în plin proces de modernizare, investiţia având o valoare de peste 1,8 milioane de euro.