marți, aprilie 13, 2021
Fotbal Național

CSM Deva vs Minerul Costeşti, meci important pentru evitarea retrogradării

289Vizualizari
Minerul Costeşti a avut parte de un week-end liber, după ce echipa Gaz Metan Mediaş 2 nu s-a prezentat în Zăvoi, din cauză că a avut jucători infectaţi cu Covid-19. Partida din cadrul etapei a 7-a a fost reprogramată pentru 3 noiembrie, iar pentru fotbaliştii antrenaţi de Marius „Ţeţe” Vlădoi va urma meciul cu CSM Deva, din deplasare. Nici hunedorenii nu se află într-o situaţie mai bună, în condiţiile în care au raportat două cazuri de Covid-19, iar duelul cu Flacăra Horezu, de vinerea trecută, a fost amânat.
Minerul Costeşti şi CSM Deva sunt ultimele două clasate în Seria 7, aşa că meciul dintre cele două va fi unul extrem de important în lupta pentru evitarea retrogradării. Partida dintre codaşele ierarhiei va avea loc vineri, 30 octombrie, de la ora 15.00, la Deva.
Până la confruntarea cu „ortacii”, elevii lui Ştefan Nanu mai aveau încă un meci programat, restanţa cu Măgura Cisnădie (din etapa a 5-a), de pe teren propriu, care ar fi trebuit să se dispute marţi, 27 octombrie. Partida nu s-a mai desfăşurat, din pricina cazurilor pozitive de Covid-19 din lotul echipei hunedorene.