sâmbătă, iunie 6, 2020
Monden

Cu pizza de la Domino’s, viaţa e mereu frumoasă! „Bucuraţi-vă în continuare de gustul inconfundabil Domino’s!”

117Vizualizari
Domino’s rămâne una dintre cele mai importante locaţii, când vine vorba de a comanda şi a servi o pizza de cea mai bună calitate în Rm. Vâlcea. În spaţiul comercial din cartierul Ostroveni, zona Cina (aproape de Podul de Fier), activitatea va continua într-un ritm la fel de intens ca şi până acum! Astfel, şi în perioada următoare, clienţii Domino’s vor putea comanda mai departe produsele preferate, care vor fi livrate ori la domiciliul lor, ori vor fi ridicate direct din magazin.

Conducerea Domino’s Vâlcea a ţinut să vină cu precizări importante în acest sens! „În urma Hotărârii de Guvern din data de 17 martie 2020, vă informăm că Domino’s îşi va continua activitatea în regim normal, însă pizza nu se va mai putea consuma în incinta locaţiilor, acestea urmând a fi deschise doar pentru comenzile cu livrare sau cu ridicare. Programul de funcţionare va fi 11.00 – 23.00, pentru livrare + comenzi cu ridicare din magazin. Clienţii pot intra în magazin doar pentru a da comanda, urmând a aştepta însă afară până când aceasta este gata! Comanda se va putea ridica apoi de pe raftul cald. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, au detaliat reprezentanţii Domino’s Vâlcea.

Mai mult decât atât, Domino’s a venit şi cu o super-promoţie pentru următoarea perioadă! Astfel, toţi clienţii vor beneficia de o reducere de 25 la sută la comenzile cu ridicare din magazin, la Pizza Capricciosa şi Pizza Domino’s Special!

„Bucuraţi-vă în continuare de gustul inconfundabil Domino’s!”