luni, ianuarie 25, 2021
Handbal

Cu Savehof, va fi sărbătoare în Sala Traian! Jucătoarele de la SCM vor celebra alături de suporteri calificarea în sferturile Ligii Campionilor

388Vizualizari

În acest week-end, în Sala Traian va fi sărbătoare (pe care niciun iubitor al handbalului nu ar trebui s-o rateze!), cu prilejul ultimului meci de pe teren propriu pe care SCM Rm. Vâlcea îl va disputa în Main Round-ul Ligii Campionilor! Este vorba de partida cu IK Savehof, echipă de care jucătoarele antrenate de Florentin Pera au dispus fără emoţii în tur, chiar în Suedia, cu scorul de 23-17. În aceste condiţii, deznodământul nu e atât greu de anticipat, diferenţa de valoare fiind netă în favoarea „municipalelor”. SCM va obţine o victorie normală, care va pecetlui calificarea echipei vâlcene, în premieră, în sferturile Ligii Campionilor, de pe locul 4 în Grupa 2. La final, handbalistele vor celebra alături de toţi spectatorii prezenţa între primele opt echipe ale Europei.
Meciul SCM Rm. Vâlcea – IK Savehof se va disputa sâmbătă, 29 februarie, de la ora 15.00. Ca de obicei, preţul unui bilet pentru acest duel în Sala Traian va fi de 25 de lei. Tichetele de intrare vor fi puse în vânzare începând de joi, 27 februarie, la casa de bilete de la Polivalentă.