luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Național

Cu vâlcenii Andrei Iana, Ovidiu Popescu şi Grigore Ceapă – titulari, CSM Slatina a obţinut o victorie preţioasă în Liga a II-a

300Vizualizari
Week-end-ul trecut, CSM Slatina şi-a trecut în cont o victorie extrem de importantă în Liga a II-a, pe teren propriu, împotriva echipa Aerostar Bacău, cu scorul de 2-1 (după 1-1, la pauză). Golul victoriei a fost marcat în minutul 51, de mijlocaşul vâlcean Ovidiu Popescu. Potrivit comentariului de pe site-ul liga2.ro, acesta a şutat de la 35 de metri, mingea l-a lovit pe un fundaș advers la 16 metri, fiind deviată ușor spre dreapta. Goal-keeper-ul Anca-Trip a fost prins pe picior greșit, a rămâne blocat pe linia porţii, astfel că mingea s-a dus în stânga sa.
De menţionat este şi faptul că antrenorul Mihai Ianovschi a început duelul de sâmbătă, 17 octombrie, cu toţi cei trei fotbalişti vâlceni din lot ca titulari. Este vorba de Andrei Iana (FOTO), Ovidiu Popescu şi Grigore Ceapă, primii doi fiind chiar integralişti. Ultimul a fost înlocuit însă în minutul 80, cu Vlad Motroc.
După opt etape, CSM Slatina ocupă un loc retrogradabil în Liga a II-a (17), iar în etapa următoare va evolua în deplasare, în fieful uneia dintre fruntaşele ierarhiei, ASU Poli Timişoara.