duminică, decembrie 5, 2021
Fotbal Județean

Cupa Olteţul, de la Zătreni, va avea loc pe 9 august. Nicolae Vîlcu a stabilit cele patru echipe participante

797Vizualizari
Antrenorul Nicolae Vîlcu, de la Olteţul Zătreni, nu a renunţat la ideea de a organiza şi în aceasta vară tradiţionala competiţie amicală pe care a iniţiat-o în urmă cu câţiva ani. Este vorba de Cupa Olteţul, care a ajuns, în 2020, la ediţia a 6-a. Tehnicianul ne-a dezvăluit că mini-turneul de pregătire va avea loc duminică, 9 august. Nicolae Vîlcu a purtat negocieri cu oficialii mai multor formaţii, iar până la urmă s-a înţeles cu cei de la Cerna Copăceni şi AS Făureşti, care au confirmat deja prezenţa la competiţia amicală de la Zătreni. Altfel, pe lângă echipa actuală Olteţul Zătreni, va mai fi prezentă la start o grupare alcătuită din foştii fotbalişti din comuna administrată de primarul Constantin Liţoiu.
„Iniţial, am vrut ca întrecerea să se desfăşoare pe 16 august, dar atunci s-ar putea relua faza judeţeană a Cupei României. Chiar dacă noi n-am fi programaţi pe 15-16 august, datorită poziţiei superioare din sezonul precedent, probabil că n-am avea cu cine să ne duelăm, pentru că celelalte grupări pe care le-am acontat se vor regăsi probabil pe lista celor programate în primul tur al competiţiei. În aceste condiţii, am luat decizia de a devansa cu o săptămână ediţia 2020 a Cupei Olteţul!”, a dezvăluit Nicolae Vîlcu.
„Pe lângă cele trei grupări de Liga a V-a care vor participa, vom invita, din nou, o echipă de old boys din Zătreni. De altfel, acesta e şi scopul competiţiei pe care o organizăm an de an, să se adune la un loc toate fostele glorii de la Olteţul Zătreni”, a mai menţionat antrenorul grupării din sudul judeţului.