Fotbal Diverse

Cupa Şirineasa, pe 13 sau 20 august! Ediţia din 2023 va fi una jubiliară: a 20-a! Primarul Ion Streinu a solicitat opinia participanţilor în privinţa datei de desfăşurare a competiţiei

542Vizualizari
În acest an, va avea loc o nouă ediţie a Cupei Şirineasa la fotbal, competiţie tradiţională ce se dispută între echipele satelor din localitate, care va fi una jubiliară: a 20-a. Zilele trecute, primarul Ion Streinu a postat, pe Facebook, un anunţ prin care a solicitat opinia participanţilor în privinţa datei când ar trebui să aibă loc turneul din 2023.
„În atenţia celor interesaţi să participe la competiţia sportivă Cupa Şirineasa! Pentru că aţi cerut de câţiva ani să o organizăm la mijlocul lunii august, să poată participa şi cei plecaţi în afara ţării, vă rog să vă exprimaţi punctul de vedere cu privire la data organizării: 13 august sau 20 august. Competiţia se va desfăşura pe terenul sintetic din curtea şcolii şi nu vor fi acceptate decât echipe din comuna noastră. În următoarele 4-5 zile, aştept punctele de vedere din partea tuturor celor interesaţi. Vă mulţumesc pentru înţelegere!”, a scris Ion Streinu, pe reţeaua de socializare.
Ca de obicei, de buna organizare a Cupei Şirineasa se va ocupa, din nou, Daniel Băcanu, antrenorul grupării de Liga a V-a a localităţii, Viitorul Şirineasa. Anul trecut, competiţia de fotbal a satelor din comuna condusă de Ion Streinu a fost câştigată de Ciorăşti 1, care şi-a trecut astfel în palmares cel de-al 12-lea trofeu.