vineri, mai 7, 2021
Handbal

Curtată de Vâlcea, Lorena Ostase se află în negocieri şi cu CSM Bucureşti

489Vizualizari
În ultima perioadă, s-a vehiculat că SCM Rm. Vâlcea negociază intens cu pivotul Lorena Ostase – 23 de ani (de la CSM Slatina), pe care oficialii din Sala Traian şi-o doresc încă de acum două sezoane. Potrivit presei centrale, handbalista născută la Vaslui, pe 25 iulie 1997, care s-a remarcat şi la Campionatul European din Danemarca (din decembrie 2020) mai are însă ofertă tentantă şi de la CSM Bucureşti.
Gruparea din Capitală se află într-o perioadă de frământări interne foarte mari, din cauza problemelor financiare, iar până în prezent s-a despărţit deja de trei jucătoare de bază din lotul actual. Este vorba de Dragana Cvijic (care a ajuns la Krim Ljubljana), Laura Chiper Moisă (Gloria 2018 Bistriţa) şi Bianca Bazaliu (Podravka Koprivnica). În plus, vor mai pleca Gabriela Perianu şi portăriţa Jelena Grubisic (care se va întoarce în ţara sa, Croaţia, sau se va retrage din activitate). Alte două jucătoare încă nu şi-au prelungit contractele cu CSM Bucureşti: portăriţa Denisa Dedu şi pivotul Crina Pintea.
Până în prezent, singura achiziţie a formaţiei din Capitală este bielorusa Dziyana Ilyina (inter centru, 25 de ani) – de la Gloria 2018 Bistriţa.