duminică, aprilie 14, 2024
Fotbal Național

Dacă e sâmbătă, e super-petrecere pe terasă, la Brother’s Pub! Nu rataţi evenimentul din acest week-end! Aici toţi suntem prieteni!

949Vizualizari
În acest week-end, pe terasa Brother’s Pub va răsuna, din nou, muzica de bună calitate! Cu prilejul evenimentului SUMMER SCAPE, care va avea loc sâmbătă, 1 august, conducerea restaurantului de pe bulevardul Dem Rădulescu le va oferi clienţilor o nouă petrecere pe cinste în aer liber. La platane, se va afla, şi de această dată, 2DOR DeeJay, care a devenit, încet-încet, show-man-ul preferat al celor ce vor să se destindă pentru câteva ore într-o ambianţă foarte plăcută. Mix-urile sale formidabile au devenit o atracţie deosebită, la fel ca şi delicioasele bucate marca Brother’s Pub! Nu rataţi aşadar noul eveniment artistic de sâmbăta aceasta!
Ca de obicei, restaurantul condus de Marius Voican vine, în continuare, şi cu promoţii cât se poate de avantajoase (probabil cele mai tari din Vâlcea!) pentru toţi clienţii fideli, atât pentru fantastica pizza, cât şi pentru celelalte mâncăruri din meniu. Oferta completă poate fi vizualizată pe site-ul www.brotherspub.ro. Clienţii au posibilitatea de a comanda şi de acasă, la numărul de telefon 0721-920.597 sau prin Foodify, Foodpanda, Papa Dream şi Takeaway.

Bine ai venit la BROTHER’S PUB! PROBABIL CEL MAI BUN PUB DIN ORAŞ! Aici toţi suntem prieteni!