duminică, aprilie 14, 2024
Fotbal Național

Dacă FC Botoşani va retrograda, Victor Dican ar putea ajunge la „U” Cluj, peste hotare sau chiar în… Liga Campionilor!

94Vizualizari
Week-end-ul trecut, Victor Dican a marcat un gol important pentru „U” Cluj, în meciul cu CSM Poli Iaşi, câştigat de FC Botoşani cu 2-1. Vâlceanul a egalat în minutul 68, iar argentinianul Enzo Lopez a adus victoria în minutul 75. Gruparea finanţată de Valeriu Iftime continuă să spere la salvarea de la retrogradare, dar lupta din subsolul Superligii e în continuare aprig.
Pentru Victor Dican, Liga a II-a pare a fi însă o întoarcere interzisă, fotbalistul vâlcean având numeroase oferte de a continua la cel mai înalt nivel din sezonul viitor. Din câte se pare, după ce Korona Kielce (din Polonia) a făcut o ofertă în luna ianuarie, ultima echipă interesată de serviciile sale este „U” Cluj, la care ar putea reveni după 2 ani şi jumătate. În trecut, de serviciile sale s-au mai interesat Farul Constanţa (iar Gică Popescu a mers special în Ardeal pentru a negocia cu oficialii de la poalele Feleacului).
Altfel, şi Gigi Becali l-a dorit insistent la FCSB în urmă cu trei ani, când Victor Dican evolua în Liga a II-a, la „U” Cluj, ba chiar a şi dat telefoane în acest sens, dar transferul nu s-a realizat. Poate că în vară, cine ştie, în loc de Liga a II-a, fostul junior ar putea ajunge în… Liga Campionilor, dacă latifundiarul din Pipera va reveni cu o ofertă, pentru a întări echipa pentru preliminariile celei mai puternice competiţii din Europa. E totuşi greu de Victor Dican ar accepta o asemenea mutare, în primul rând din cauza temperamentului lui Gigi Becali, care se crede stăpân peste jucătorii săi, precum peste nişte oi.
Sursă foto: FC Botoşani