luni, aprilie 12, 2021
Handbal

Dacă meciul tur, din Sala Traian, nu va mai fi reprogramat, Podravka Koprivnica e în avantaj faţă de Vâlcea la rezultate directe

158Vizualizari
După victoria pe care a repurtat-o week-end-ul trecut, în Croaţia, în faţa echipei Podravka Koprivnica (27-25), SCM Rm. Vâlcea a urcat pe locul 6 în clasamentul Grupei B, poziţie care asigură prezenţa în recalificările pentru sferturile Ligii Campionilor. Trupa antrenată de Florentin Pera are însă în continuare mari probleme în bătălia aprigă pentru a ajunge în faza eliminatorie a Ligii Campionilor.
„Municipalele” sunt obligate să mai câştige cel puţin încă 1 punct pentru a fi superioare formaţiei Podravka Koprivnica şi a continua competiţia. Iar asta în eventualitatea în care meciul tur dintre cele două grupări, din Sala Traian, care trebuia să se dispute toamna trecută, în etapa a 4-a, nu va fi reprogramat până pe 25 ianuarie. În acest caz, potrivit afirmaţiilor lui Florin Verigeanu (preşedintele secţiei de handbal din Sala Traian), dar şi conform anunţului EHF, partida respectivă ar putea fi decisă la „masa verde”, cu scorul de 10-0 în favoarea grupării din spaţiul ex-iugoslav. Iar cum formaţia noastră s-a impus doar la două „boabe” în Croaţia, echipa Yuliyei Dumanska se afla în avantaj la rezultatele directe cu SCM Rm. Vâlcea.