vineri, aprilie 16, 2021
Fotbal Județean

Dacă pandemia de Covid-19 va scurta campionatul, CS Mădulari va promova în Superligă, după ce s-a impus în tur, în faţa echipei Lotru Brezoi

283Vizualizari

• cele două se află la egalitate de puncte în prezent, după primele 17 etape ale sezonului

La nivelul Ligii a IV-a, unde nu s-au jucat decât etapele din tur, dilemele în ceea ce priveşte promovarea şi retrogradarea sunt simplu de rezolvat, în cazul în care se va decide îngheţarea sezonului actual, în acest moment, din pricina pandemiei de Covid-19. În condiţiile în care toate echipele s-au duelat o dată cu celelalte, campionatul se poate încheia fără probleme, deoarece s-ar asigura şi principiul echităţii. La egalitate de puncte, când se vor stabili cele care vor promova şi vor retrograda, se vor respecta criteriile rezultatelor directe.
Astfel, din Liga a IV-a, vor promova în Superligă Olteţul Alunu 2016 (43 de puncte) şi CS Mădulari (37). În prezent, gruparea primarului Daniel Dimulescu are acelaşi punctaj ca şi Lotru Brezoi, dar ar avea câştig de cauză datorită victoriei directe obţinute pe teren propriu (2-1). În schimb, fotbaliştii de la poalele Ţurţudanului vor merge la barajul pentru Superligă (dacă acesta va mai avea loc!), împreună cu cei de la Foresta Mălaia (35 de puncte) – care se află pe locul 4.