joi, decembrie 7, 2023
Handbal

Daciana Hosu (22 de ani), la prima apariţie în Liga Campionilor. Iryna Glibko n-a jucat în Ungaria

737Vizualizari
Săptămâna trecută a fost de bun augur pentru Daciana Hosu (22 de ani), noua portăriţă din Sala Traian. Aceasta a debutat oficial pentru formaţia vâlceană în meciul cu SCM Craiova, din runda inaugurală a Ligii Florilor.
În week-end, fosta jucătoare de la Corona Braşov a făcut deplasarea cu restul lotului şi în Ungaria, pentru duelul cu Audi ETO Gyor, unde a bifat, de asemenea, primul meci în cea mai tare competiţie intercluburi de pe continent. „Noua Luminiţa Huţupan-Dinu” a fost trimisă o singură dată pe teren de antrenorul Florentin Pera, în minutul 44, la o aruncare de la 7 metri executată de Anita Gorbicz, pe care n-a reuşit însă s-o pareze.
La Gyor, Iryna Glibko nu a putut fi utilizată de staff-ul tehnic al SCM-ului (din nou, în formulă completă, de săptămâna trecută – cu secundul Goran Kurtes pe banca de rezerve, după ce sârbul a scăpat de Covid-19). Ucraineanca a absentat din pricina unor probleme medicale.
Altfel, de menţionat mai este faptul că, pe lângă cele două jucătoare (Kristina Liscevic şi Mireya Gonzalez), antrenorul Goran Kurtes şi preşedintele secţiei de handbal, Florin Verigeanu, la clubul vâlcean şi la Sala Traian s-au consemnat, în ultima perioadă, nu mai puţin de 10 cazuri pozitive de coronavirus.
Sursă foto: Facebook Gyori Audi ETO KC