sâmbătă, aprilie 13, 2024
Handbal

Daciana Hosu nu a mai făcut deplasarea în cantonamentul SCM-ului de la Cheile Grădiştei. Rămasă la Vâlcea pentru câteva zile, ea i-a antrenat pe portarii de la echipa de tineret

198Vizualizari
SCM Rm. Vâlcea a plecat în cantonamentul de la Cheile Grădiştei (desfăşurat în perioada 22-30 iulie) fără Daciana Hosu. În condiţiile în care aceasta a fost convocată la naţionala de handbal feminin, pentru stagiul de pregătire centralizată de la Piteşti, care a coincis cu cel al grupării vâlcene (26-30 iulie), staff-ul tehnic din Sala Traian a hotărât să n-o mai includă în lotul pentru pregătirea montană. Ea a rămas în Râmnic, iar potrivit informaţiilor publicate pe pagina de Facebook a clubului, timp de câteva zile, s-a ocupat de pregătirea tinerilor portari din echipa de tineret a SCM-ului, care va participa din noul sezon în Divizia A.
„Timp de câteva zile, goal-keeperii de la echipa de tineret sunt pregătiţi de Daciana Hosu. Portăriţa noastră nu a mai plecat în cantonamentul montan alături de coechipierele sale, întrucât a fost convocată la lotul național de senioare, care, pe 27 și 29 iulie, a disputat o «dublă» amicală cu selecționata Spaniei. Cu acest prilej, Daciana și-a luat foarte în serios postul de antrenor cu portarii, fiind un adevărat suport pentru tinerele Beatrice si Maria”, a transmis SCM Rm. Vâlcea, pe reţeaua de socializare.