Fotbal Național

Dandea şi „călăreţii roşii”, victorie la limită pe stadionul din Zăvoi, în runda inaugurală a Ligii a II-a

599Vizualizari
CS Comunal Şelimbăr a debutat cu dreptul în sezonul regular al Ligii a II-a, de-a lungul căruia echipa sibiană va disputa la Rm. Vâlcea, pe stadionul din Zăvoi, 9 dintre cele 10 meciuri programate. Primul a avut loc sâmbătă, 5 august, împotriva grupării FC Braşov (care e pregătită de Dan Alexa), când elevii lui Eugen Beza au câştigat la limită, cu scorul de 1-0. Unicul gol a fost marcat de Lucian Buzan, în minutul 49, care a reluat în plasă, din prima, din 9-10 metri, o minge trimisă în careu de francezul Jordan Gele, acela fiind primul şut al sibienilor pe spaţiul porţii.
Aşa cum se cunoaşte, la CS Comunal Şelimbăr este legitimat şi fotbalistul drăgăşănean Alexandru Dandea. Deşi a fost transferat abia în vară, de la Rapid Bucureşti, fundaşul în vârstă de 34 de ani a primit şi banderola de căpitan al echipei.
În week-end, formaţia din judeţul Sibiu va disputa cel de-al doilea meci pe Stadionul „Municipal” din Rm. Vâlcea. De această dată, în Zăvoi va poposi o altă grupare de tradiţie a fotbalului românesc, Poli Timişoara. Trupa de pe Bega a început sezonul tot cu o victorie cu 1-0 pe teren propriu, în faţa echipei Unirea Constanţa. Duelul dintre CS Comunal Şelimbăr şi gruparea din Banat va avea loc sâmbătă, 13 august, de la ora 11.00, iar intrarea spectatorilor va fi, din nou, liberă.
Sursă foto: liga2.prosport.ro