luni, ianuarie 18, 2021
Fotbal Județean

Daniel Băcanu (AS Şirineasa 2019): „Am observat că se cam joacă pe fals în Liga a V-a! Şi nu-mi place deloc acest lucru, mai ales că am impresia că e şi cu ştiinţa arbitrilor!”

706Vizualizari

Întors după o perioadă în fotbalul judeţean, reprezentantul echipei AS Şirineasa 2019, Daniel Băcanu (alias „Aţă”), a constatat un fapt neplăcut pe care îl va semnala şi preşedintelui AJF Vâlcea, Adrian Comănescu.

Daniel Băcanu, jucător şi oficial AS Şirineasa 2019: „Nu sunt sută la sută sigur, dar am observat că se cam joacă pe fals în Liga a V-a! Şi nu-mi place deloc acest lucru, mai ales că am impresia că totul e chiar şi cu ştiinţa arbitrilor, ceea ce e cu foarte ciudat! Nu vreau să dau nume, dar unii dintre adversarii pe care i-am întâlnit nu erau jucători de Liga a V-a. Dar n-am făcut contestaţie şi nici n-o să fac vreodată, poate doar în cazuri extreme. Cum n-avem obiectiv, nu ţin să ne complicăm viaţa pe la Comisii. Doar vreau să constat acest lucru şi voi sta de vorbă şi cu noul preşedinte al AJF, Adrian Comănescu, deoarece nu mi se pare deloc în regulă. Atâta timp cât noi avem toţi jucătorii corecţi, nu înţeleg de ce alţii joacă pe fals!? E adevărat că e Liga a V-a şi se spune că aici se joacă fotbal de plăcere, dar nu e normal să evoluezi pe fals sau – şi mai rău! – să baţi arbitrii. Dacă vrei plăcere, nu te bagi într-un campionat organizat după nişte reguli. Te strângi duminica, după amiază, cu prietenii, joci pe o bere şi atât!”.