duminică, aprilie 11, 2021
Fotbal Diverse

Daniel Budișteanu, antrenat de Adi Savu, a semnat cu cea mai puternică academie din România. Hagi a fost impresionat de mijlocașul de 12 ani de la iSport…

2.03KVizualizari

Zilele trecute, Daniel Budișteanu, în vârstă de 12 ani, antrenat de Adrian Savu, la iSport Rm. Vâlcea, a făcut un pas important spre fotbalul de performanță. El a semnat un contract cu Academia „Gheorghe Hagi”, după ce a reușit să-l impresioneze prin calitățile sale chiar pe „Rege”, care l-a văzut live la joc. Daniel Budișteanu este al treilea jucător de la clubul manageriat de Bogdan Mihalache care ajunge la Constanța, după frații David și Isaac Dumitru.

Vă reamintim că, în urmă cu doar 6 luni, iSport a încheiat o colaborare cu Academia Hagi, pentru a promova cât mai ușor și la momentul potrivit pe cei mai talentați fotbaliști vâlceni.

„Sunt bucuros că și Daniel a făcut un nou pas important în fotbal, după ce fusese remarcat de cluburi mari din România, precum „U” Cluj, FCSB, Craiova și nu numai. El evoluează pe postul de mijlocaș stânga și a obținut numeroase premii individuale la turneele la care a participat de-a lungul anilor. Dacă va munci mult și va fi serios, va ajunge cu siguranță la un nivel superior. Chiar Hagi a fost încântat de cât de bine joacă și ce calități tehnice are. Le mulțumesc părinților săi pentru că l-au susținut în acest demers foarte important”, a precizat Adrian Savu, profesor-antrenor la iSport Rm. Vâlcea.

Bogdan Mihalache, managerul clubului din Râmnic, este convins că și alți juniori din Vâlcea vor ajunge în curând la Hagi.

La iSport, avem destui copii talentați, de care avem grijă să crească în valoare… Pe noi ne interesează foarte mult să le oferim o perspectivă sănătoasă și viabilă copiilor, nu doar să îi punem să facă mișcare. Adică, să fim un club profesionist și modern din toate punctele de vedere. E o satisfacție uriașă că, în doar o jumătate de an, au plecat de la clubul nostru trei copii”, a precizat Bogdan Mihalache.

La iSport, club care se află într-o continuă acțiune de depistare a copiilor talentați din Vâlcea, antrenează Bogdan Mihalache, Narcis Enăchescu, Adrian și Alin Savu – toți cu rezultate deosebite obținute la turnee de top din România.