Diverse

Daniel Dimulescu (primar Mădulari): În România, se face doar politică de mahala. Cât timp avem oameni ca Șoșoacă, nu ar trebui să ne mire deloc unde suntem!

559Vizualizari
Atâta timp când, în România, sunt promovați tot mai mulți oameni care sfidează toate instituțiile și legile statului și „latră’ în continuu la TV că ne omoară forțe oculte, nu vom avea niciodată o țară așa cum ne dorim – susţine primarul PSD din Mădulari, Daniel Dimulescu.
„Asta deja e politică de mahala și țară fără niciun conducător! Așa am ajuns acum! Nu e normal să ai atâția admiratori la nivel național, doar că zbieri la TV și spui că se urmărește moartea oamenilor! Nu cred că vedem așa ceva prin Occident. Nu știu dacă ați observat, dar există o ură imensă între simpatizanții celor două partide principale, PNL și PSD. Am fost și voi rămâne pesedist. Dar asta nu înseamnă că pot vorbi urât față de ceilalți. Lupta politică e una, viața e alta! Repet, în România se face acum doar politică de mahala. Din păcate! Asta ne-a făcut să ajungem într-un punct critic!”, a detaliat primarul social-democrat din comuna Mădulari, Daniel Dimulescu.