sâmbătă, septembrie 23, 2023
Diverse

Daniel Munteanu (EuroMarket) este unul dintre cei mai generoși oameni de afaceri din Vâlcea. În doar 1 an și jumătate, el a investit peste 100 mii de euro în servicii stomatologice pentru angajații săi

14.8KVizualizari
Daniel Munteanu, managerul general de la EuroMarket, este o persoană foarte discretă, care rareori apare în mass-media. Cu peste 400 de angajați la ora actuală, compania pe care o conduce de la jumătatea anilor ’90 este printre cei mai mari retaileri din Vâlcea, alături de Diana și Annabella, cu 61 de supermarketuri la activ.
De-a lungul anilor, Daniel Munteanu a întreprins numeroase acte caritabile, sponsorizând inclusiv echipe de handbal și fotbal, cu sume consistente de bani. De curând, în urma unui parteneriat cu DatixMed, din Rm. Vâlcea, antreprenorul din Băbeni a investit 100 de mii de euro în servicii stomatologice de calitate rezervate exclusiv angajaților săi.

„Nu uit niciodată de unde am plecat! Privesc mereu în spate, îmi respect mult colegii, pentru că împreună cu ei am construit ceea ce am acum”

„Am început cu 2-3 dintre cei mai vechi colegi ai mei, care îmi sunt aproape și fideli de 25 de ani. Aveau probleme mari cu dantura. De aici, am mai găsit și alte persoane și tot așa, până am ajuns la câteva zeci la ora actuală. Deși pare a fi o sumă mare, 100 mii de euro, totuși, de aceasta au beneficiat doar vreo 30-40 de persoane, din ceea ce știu, deoarece multe dintre ele avea probleme mari cu dantura și au necesitat lucrări ample de refacere. Și nu mă voi opri aici! Vreau ca toți cei care lucrează la EuroMarket și au probleme de acest gen să le rezolve prin clinica DatixMed. M-am gândit și să fac o fundație umanitară, prin care să ajut mai multă lume, nu doar pe cei de la EuroMarket”, a subliniat Daniel Munteanu.
„Eu nu uit niciodată de unde am plecat! Privesc mereu în spate, îmi respect mult colegii, pentru că împreună cu ei am construit ceea ce am acum. Și nu a fost deloc simplu, pentru că eu nu am avut niciodată bani cash. Am făcut totul prin credite. Nu a fost deloc simplu. Am reparat ba acoperișul unei case, ba am făcut o baie pentru familie nevoiașă – pentru că sunt sensibil la problemele celor care lucrează la mine. Eu nu sunt genul care să se plimbe cu mașini scumpe, doar pentru că am bani. Nu mă îmbrac nici la costum. Cum ar fi să cobor dintr-un bolid de sute de mii de euro și să mă duc pe șantier, unde oamenii lucrează în frig şi ploaie, în condiții grele?! Nu mi s-ar părea deloc normal asta! Ar fi o lipsă de bun simț, din punctul meu de vedere”, a mai mărturisit managerul general de la EuroMarket, Daniel Munteanu.