miercuri, iulie 28, 2021
Politică

Daniela Camelia Romcescu (PSD) i-a învins pe Cîţu şi Orban, în alegerile locale parţiale de la Slătioara

996Vizualizari
Daniela Camelia Romcescu (PSD) a câştigat detaşat alegerile locale parţiale organizate pentru funcţia de primar în comuna Slătioara. Potrivit datelor apărute în mediul online, la scrutinul care a avut loc duminică, 27 iunie, aceasta a adunat 984 de voturi, în timp ce rivalul său, Octavian Dragu (PNL), a strâns 649. Din punct de vedere al procentajului, candidatul PSD a înregistrat 57 %, cel de la PNL – 38 %, reprezentantul AUR – 3 %, iar cel de la PMP – 2 %.
Succesul în alegeri al Cameliei Romcescu este important pentru PSD întrucât, în ultimele zile, prin Slătioara, s-au perindat, în campanie electorală, alături de Octavian Dragu, atât prim-ministrul Florin Cîţu, cât şi şeful Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban. Poate tocmai de aceea, victoria este și atât de frumoasă!
PSD a câştigat şi la Scundu, cealaltă comună din Vâlcea în care au avut loc alegeri locale parţiale pentru funcţia de primar duminică, 27 iunie, unde Mihăiţă George Blejan a beneficiat de 750 din voturile locuitorilor, în timp ce Gheorghe Stamatie (PNL) – doar de 222.