miercuri, decembrie 6, 2023
Fotbal Județean

Dănuţ Omeag l-a felicitat pe Adi Comănescu: „Trebuie să aibă, în continuare, zero toleranţă pentru huliganii din fotbal. M-am luptat ani buni cu interlopii, pentru fiul meu, bătut pe stadion!”

1.22KVizualizari

Dănuţ Omeag l-a felicitat pe Adrian Comănescu, preşedintele AJF Vâlcea, pentru intransigenţa cu care tratează cazurile de violenţă din fotbalul judeţean. El a precizat că arbitrul de Liga I trebuie să continue campania privind toleranţa zero pentru huligani şi să nu cedeze presiunilor, chiar dacă vin din mediul politic.
„Sunt convins că Adi va avea presiuni mari pe umerii lui, dar el este un băiat puternic, care va rezolva totul destul de uşor. Îl felicit pentru că taie în carne vie când vine vorba de violenţă, mai ales contra arbitrilor. În ultimii ani, tot citeam în presă despre pedepsele foarte mici primite de cei care agresau arbitrii şi mă cruceam. Eu am păţit-o pe propria piele, cu fiul meu, Bogdan, care a luat bătaie la un meci de fotbal pe care îl arbitra în judeţ. A avut timpanul fisurat, plus alte probleme, fiind nevoit să abandoneze această meserie. Ani de zile am stat prin procese cu derbedeii aceia. Pentru a nu mai avea astfel de episoade, Adi Comănescu trebuie să continue ceea ce a început: toleranţa zero pentru huligani! Va avea cu siguranţă 10-15 contestatari, însă sute, poate chiar mii de admiratori, printre care şi părinţii copiilor care joacă fotbal sau ai tinerilor arbitri care vor şi ei să ajungă la un nivel superior”, a precizat Omeag.