sâmbătă, februarie 27, 2021
Politică

Dănuț Omeag, mesaj către tineri: „Dacă vreţi schimbarea la care visaţi, trebuie să vă implicaţi! Adică, să veniţi la vot!”

386Vizualizari
Dănuț Omeag, unul dintre cei mai apreciați oameni de sport din Vâlcea, a intrat deja în febra alegerilor locale. El va candida pe 27 septembrie pentru funcția de consilier local la Băile Govora, din partea Partidului Verde. Cu un bun simț desăvârșit, Omeag mizează pe o campanie curată, în care fiecare să-și exprime punctul de vedere pentru dezvoltarea stațiunii. „Dacă vrem ceva bun, trebuie să ne implicăm. Adică, să mergem la vot. Atâta timp cât primarii sunt eterni, România va rămâne doar o țară rurală, ca mentalitate și dezvoltare. Una dintre soluții, așa cum a propus și politologul Cristian Pârvulescu, ar fi limitarea numărului de mandate ale primarilor”, a spus Dănuț Omeag.
După ce a luat decizia de a candida pentru funcția de consilier local la Băile Govora, Dănuţ Omeag a fost felicitat de mulți oameni de sport din Vâlcea și de primari, care îl cunosc ca pe o persoană onestă, mereu preocupată de dreptate și performanță.