luni, aprilie 12, 2021
Fotbal

De Anul Nou, primarul Constantin Bănacu le-a dat o super-veste elevilor din Bărbăteşti! Au venit cele 125 de tablete pentru cursurile online!

102Vizualizari
Pentru primarul din Bărbăteşti, Constantin Bănacu, investiţiile în sistemul de învăţământ au reprezentat mereu o prioritate. În ultima perioadă, alesul PSD a modernizat şcoala din centrul localităţii, a construit o grădiniţă cu program normal şi încă o unitate cu program prelungit, pentru preşcolari.
În ultima zi din 2020, Constantin Bănacu le-a făcut o bucurie elevilor din Bărbăteşti, ce aşteptau cu nerăbdare tabletele pentru cursurile online. Imediat după ce a primit pachetul cu cele 125 de dispozitive necesare copiilor din localitate, alesul PSD a postat vestea pe Facebook.
„Anul 2020 se încheie, la Bărbăteşti, cu o nouă realizare. Astăzi, au sosit cele 125 de tablete necesare copiilor din localitate. Nu e vorba de un cadou de la Guvern, ci sunt cumpărate de către Primăria Bărbăteşti. În 2020, au fost realizate investiţii masive în învăţământul local, în valoare de peste 5 miliarde de lei vechi. Şi în 2021, vom continua să investim în educaţia copiilor”, a scris Constantin Bănacu, pe reţeaua de socializare.