Sorin Avram (CS Sportmax) este unul dintre cei mai apreciați antrenori de karate din Vâlcea, cu sute de medalii naționale și internaționale obținute de sportivii săi de-a lungul anilor. De când stă acasă însă, a deprins taina gătitului. Să-l menajăm, e abia la început! A început cu ouă fierte. Tehnică grea, de altfel! Să citim cum se face, chiar de pe pagina sa de Facebook.
„De când stau acasă, am început să gătesc specialități ca la Master chef. Azi, ouă fierte. Iată rețeta: Materiale necesare: – o cratiță (de fier, nu de plastic) – 0,5 litri apă (lichidă, nu sub altă formă de agregare) – șase ouă (să nu fie din alea Kinder și fără pui în ele) – sare (fină, nu din aia bolovan) – un aragaz (sau o sobă cu plită, se poate lua în rate de la farmacie) – un cronometru performant Mod de preparare: ouăle întregi se pun cu mare atenție în apă (pusă în prealabil în cratiță), porniți simultan aragazul și cronometrul și după 18,6 minute de foc moderat opriți aragazul și cronometrul. A se consuma (ouăle, nu aragazul) fără coajă. POFTĂ BUNĂ! Următoarea rețetă va consta în ouă cu pui (în ele) P.S.: Sunt altruist, nu cer drepturi de autor pentru rețetă”, a scris Sorin Avram pe pagina sa de Facebook, spre amuzamentul sutelor de prieteni.
Emanuel Birăruți, primarul localității Alunu, fost jucător timp de ani buni la echipa de fotbal Oltețul, a precizat că obiectivul...
Pentru îmbunătăţirea experienţei dvs. web, acest site foloseşte Cookies. Continuând să navigaţi pe acest site vă exprimaţi acordul asupra utilizării cookie-urilor.
Aflaţi mai multe