duminică, aprilie 11, 2021
Administrație

De Crăciun, toţi copiii din Drăgoeşti au primit cadouri din partea administraţiei locale. Propunerea i-a aparţinut primarului Gheorghe Melente

214Vizualizari
Spre deosebire de alte localităţi, unde doar elevii au primit cadouri cu prilejul sărbătorii de Crăciun, la Drăgoeşti, toţi copiii au fost recompensaţi cu fructe, dulciuri şi băuturi răcoritoare.
„În şedinţa Consiliului Local din luna noiembrie, am propus ca toţi copiii din Drăgoeşti să fie răsplătiţi de Moş Crăciun, indiferent că au vârsta de 1 an sau 18 ani. M-a bucurat faptul că şi consilierii locali, fără nicio excepţie, au fost de acord cu ideea mea. În total, am oferit aproape 250 de cadouri. Aproape 200 dintre copii sunt înscrişi în sistemul de învăţământ, în calcul fiind incluşi şi preşcolarii. Iar restul n-au împlinit încă vârsta de 4 ani, dar i-am trecut şi pe ei pe lista lui Moş Crăciun”, a precizat primarul din Drăgoeşti, Gheorghe Melente.
Liberalul a reamintit că, an de an, în preajma sărbătorilor de iarnă, şi persoanele vârstnice nevoiaşe din localitate au fost ajutate cu produse alimentare, graţie mai multor oameni de bine.
„Bătrânii au primit cadouri din partea unor fundaţii, dar şi prin intermediul anumitor persoane fizice. Cum a fost, de exemplu, grupul de aproape 10 persoane reprezentat de Marcel Boboc, un bun prieten al comunei noastre. An de an, în preajma Crăciunului, şi eu m-am numărat printre persoanele care au ajutat persoanele vârstnice nevoiaşe din localitate”, a concluzionat primarul PNL din Drăgoeşti, Gheorghe Melente.