miercuri, martie 3, 2021
Handbal

De data asta, nici pandemia nu va mai salva Vâlcea! SCM va termina sezonul pe locul 2

212Vizualizari
Dacă anul trecut SCM Rm. Vâlcea a avut noroc că s-a întrerupt campionatul din cauza pandemiei de coronavirus, iar datorită meciului în plus pe care îl avea faţă de echipa din Bucureşti a fost instalată de FRH pe prima poziţie, de această dată nu mai există nicio îndoială. Formaţia antrenată de Florentin Pera va fi cel mult pe locul 2, rezultatul din derbiul cu CSM Bucureşti fiind greu de recuperat (22-27).
Dincolo de gestul cel puţin ciudat al antrenorului Florentin Pera (de la finalul partidei de joia trecută), care a refuzat s-o salute pe Iulia Curea (înlocuitoarea lui Adrian Vasile pe banca tehnică a echipei din Capitală), înfrângerea cu CSM Bucureşti va rămâne printre cele mai urâte amintiri ale suporterilor vâlceni, având în vedere condiţiile în care s-a disputat acel meci. Iar evoluţia în sine a echipei – printre cele mai catastrofale din sezonul actual.
În acest sens, nu trebuie uitate înfrângerile drastice suferite contra formaţiilor CSKA Moscova (şi în tur, şi în retur – la câte 10 goluri diferenţă), Odense Handbold (21-30) şi Audi ETO Gyor (20-37) – ambele în Sala Traian. În faţa multiplei campioane a Europei, SCM a încasat chiar cea mai drastică bătaie din toate timpurile pe teren propriu într-o competiţie oficială.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea