sâmbătă, decembrie 5, 2020
Fotbal Național

De la 0-2, la 3-2! Flacăra Horezu, revenire spectaculoasă cu Minerul Costeşti, în turul 2 al Cupei României. Cristi Munteanu a reuşit golul meciului!

330Vizualizari

Flacăra Horezu a reuşit să se califice în turul 3 al Cupei României, după ce a dispus, miercurea trecută, pe stadionul din Zăvoi, de Minerul Costeşti, într-un meci extrem de spectaculos. Deşi se înfruntau două echipe vâlcene, alcătuite în proporţie de 95 la sută din jucători „autohtoni”, partida a adunat în tribunele de pe „Municipal” doar vreo 1000 de spectatori. După 32 de luni fără fotbal, microbiştii au găsit cu greu drumul spre stadion.
Fotbaliştii din comuna administrată de primarul Toma Peştereanu au avut 2-0 înainte de pauză, prin golurile marcate de Marinel Ciocotoiu (în minutul 6) şi Eduard Puşcatu (44). În plus, „ortacii” au mai irosit alte două bune oportunităţi de a înscrie, care ar fi pecetluit probabil şi soarta partidei, dacă erau transformate în gol. Repriza secundă a aparţinut însă în totalitate horezenilor, care au întors scorul în favoarea lor. Radu Georgescu a fost cel care a dat semnalul revenirii, cu reuşita sa din minutul 50, după care a urmat un asediu la poarta apărată de bravul Marius „Ţeţe” Vlădoi, adversar în premieră al fiului său, Denis Vlădoi, care se afla între buturile Flacărei Horezu.
„Ortacii” au rezistat cu brio până în ultimele 10 minute de joc, când oboseala i-a făcut să-şi piardă concentrarea şi să încaseze două goluri aproape unul după altul. Culmea!, cei ce au semnat victoria „olarilor” au fost tocmai antrenorii-jucători ai echipei din Treapt. Adi Popa a egalat situaţia în minutul 82, iar Cristi Munteanu a marcat apoi golul meciului, în minutul 85, când a transformat cu măiestrie o lovitură liberă de la circa 25 de metri, direct în vinclul porţii adverse (3-2).