marți, octombrie 20, 2020
Handbal

De la o mare campioană, pentru o viitoare campioană! Luminiţa Huţupan-Dinu a felicitat-o pe Daciana Hosu, după ce a semnat cu Vâlcea

478Vizualizari
Transferul portăriţei Daciana Hosu (22 de ani) la SCM Rm. Vâlcea a fost apreciat cum se cuvine inclusiv de Luminiţa Huţupan Dinu. Săptămâna trecută, aceasta a postat un mesaj pe Facebook, imediat după comunicatul de presă în care oficialii din Sala Traian au anunţat parafarea contractului cu tânărul goal-keeper de la Corona Braşov.
„Felicitări şi bine ai venit! Succes maxim!”, a transmis fosta jucătoare de legendă de la CS Oltchim, special pentru Daciana Hosu, care are toate şansele să-i calce pe urme la Vâlcea, mai ales că are şi alura handbalistei originară din Piatra Neamţ. Aşa cum se cunoaşte, Luminiţa Huţupan Dinu este considerată cea mai bună portăriţă română din toate timpurilor şi are în palmares trei trofee ale Ligii Campionilor (în 2001 şi 2003 – cu Krim Ljubljana, iar în 2002 – cu Kometal Skopje).
Pe de altă parte, şi Robert Vlădăşel, liderul galeriei „Brigada Noastră”, a postat un mesaj de încurajare pentru Daciana Hosu: „Bun venit! Să blochezi poarta, să înnebuneşti adversarii!”.