Monden

De marţi, 5 octombrie, Godfather Restaurant se redeschide publicului într-o nouă locaţie, mai spaţioasă şi mai modernă, pe Bulevardul „Dem Rădulescu”

202Vizualizari
Godfather Restaurant, probabil cel mai inovator local din Râmnic, îşi va redeschide uşile din această săptămână, într-o nouă locaţie. Astfel, de marţi, 5 octombrie, clienţii fideli ai preparatelor delicioase pregătite de Chef Adrian Stroe sunt aşteptaţi cu cea mai mare plăcere pe Bulevardul „Dem Rădulescu”. Godfather Restaurant se află acum în locul fostului local „Taverna Domnească”, vizavi de sensul giratoriu care duce spre Ştrandul Ostroveni.

„Noua locație Godfather Restaurant este aici! De marţi, 5 octombrie, începând cu ora 18.00! Știți cât de mult ne dorim să îndeplinim toate cerințele voastre, prin urmare am deschis o nouă locație, situată pe Buldevardul Dem Rădulescu, care să corespundă tuturor preferințelor!
Preparate pentru toate gusturile? Avem! Dorințele oaspeților noștri sunt adevărate legi pentru noi, așadar, aveți parte de un meniu diversificat! Fie că doriți un platou tradițional, un burger delicios, faimoasele paste sau o friptură pe cinste – Godfather Restaurant este locul potrivit!
Suntem mândri să vă anunțăm că avem destul spatiu pentru toată lumea! Vă punem la dispoziție o parcare spațioasă, supravegheată video, unde mașina vă este în siguranță pe aglomeratul bulevard! Iar atmosfera… în cazul în care pozele nu vorbesc de la sine, vă invităm să gustaţi din savoarea noii locații şi vă promitem că veţi reveni!
Rezervă-ţi masa la 0755-242.783”, a transmis conducerea Godfather Restaurant, pe Facebook.