marți, martie 2, 2021
Diverse

De sărbători, primarul Gheorghe Gîngu (Bujoreni) oferă 400 de cadouri pentru copii şi aproape 100 pentru persoanele nevoiaşe

363Vizualizari

Şi primarul Gheorghe Gîngu le va oferi cadouri copiilor din comuna Bujoreni, cu prilejul sărbătorilor de Crăciun. Potrivit alesului PSD, administraţia publică locală a pregătit mai mult de 400 de pacheţele cu fructe, dulciuri şi băuturi răcoritoare pentru elevi, care vor fi acordate în această săptămână. „În total, avem 394 de copii înscrişi la şcoală şi toţi vor fi recompensaţi cu câte un cadou. Nu le-am putut oferi daruri şi de Moş Nicolae, pentru că e foarte greu şi costisitor să susţii două acţiuni de acest gen într-o singură lună. Nu am avut bani suficienţi la dispoziţie câţi ne-am fi dorit. Dacă am fi avut mai mulţi, ci siguranţă le-am fi oferit tuturor câte o pungă cu dulciuri şi pe 6 decembrie”, a dezvăluit primarul din Bujoreni.
Social-democratul a mai declarat că şi în acest an le va oferi câte o pungă cu alimente şi persoanelor nevoiaşe din localitate. „Pe lângă premierea pentru copii, vom fi şi de această dată alături de persoanele neajutorate din Bujoreni, cărora le-am acordat mereu câte un cadou de sărbători. Pentru acţiunea dedicată vârstnicilor, am obţinut anumite sponsorizări din partea unor oameni de bună credinţă, care au dorit să rămână anonimi, la fel cum se va întâmpla şi anul acesta. Nici eu n-am vrut să facem multă publicitate în jurul acestui lucru, ne-am văzut de treaba noastră, n-am făcut fotografii şi nici n-am postat nimic pe reţelele de socializare. Când vine Crăciunul, trăiesc bucuria sărbătorilor, dar mă şi încarc negativ văzând atâta suferinţă în rândul persoanelor vârstnice şi neajutorate. Anul trecut, am recompensat 93 de persoane şi probabil că numărul va fi aproape identic în 2019. Aşa cum se cunoaşte, în vară, la Ziua Comunei, am premiat şi cuplurile de aur din Bujoreni, iar în plus am decernat câte o distincţie şi pentru şase persoane care au devenit cetăţeni de onoare ai comunei noastre. Printre acestea, s-a numărat şi fosta handbalistă de la Oltchim, Luminiţa Huţupan-Dinu”, a subliniat primarul PSD, Gheorghe Gîngu.