Fotbal Diverse

Debut cu dreptul pentru Boromir şi Nurvil, la Turneul Naţional al Cupei României la minifotbal, de la Bacău

406Vizualizari

În această perioadă, la Bacău, se desfăşoară Turneul Naţional al Cupei României la minifotbal. La această competiţie au luat startul 93 de echipe, care au fost împărţite în 31 de grupe de câte trei, în care se va juca după sistemul fiecare cu fiecare. Ulterior, primele două clasate şi alte două formaţii de pe locul 3 (cu cel mai bun punctaj) vor accede în 32-imi, fază din care se va juca în sistem eliminatoriu.

Echipele vâlcene mai dispută câte un meci în această seară

Printre grupările care participă week-end-ul acesta la Cupa României de la Bacău se numără şi două reprezentante ale Vâlcii: Boromir şi Nurvil. Ambele au obţinut victorii în primele meciuri pe care le-au disputat azi şi şi-au asigurat astfel calificarea în 32-imi.
„Brutarii” au trecut, la limită, de Rapid Piatra Neamţ, după 2-2 în timpul regulamentar de joc şi 3-2 la penaltiuri. Bogdan Mihăilă a marcat ambele goluri ale formaţiei noastre până la loviturile de departajare. Ulterior, de la punctul cu var, au mai înscris Lucian Iordache, Andrei Fistogeanu şi acelaşi Bogdan Mihăilă. Boromir va juca al doilea meci din Grupa a 13-a în această seară, de la ora 19.50, împotriva echipei Ultra Hunedoara.
De partea cealaltă, în Grupa a 16-a, Nurvil s-a impus în faţa grupării PhoneSale Focşani, cu scorul de 2-0, prin golurile semnate de Cristi Ciobanu şi Vali Mihalcea. Vâlcenii vor mai juca în această seară cu FC DFR Craiova, de la ora 19.40.

Sâmbătă şi duminică sunt programate fazele eliminatorii

Tragerea la sorţi a meciurilor din faza eliminatorie a Cupa României va avea loc mâine, de la ora 11.15. Organizatorii au anunţat că 32-imile, 16-imile şi optimile se vor juca în cursul zilei de sâmbătă, 29 iunie. În ultima zi a competiţiei, duminică, 30 iunie, vor fi programate sferturile (de la ora 9.00), semifinalele (de la ora 13.00), finala mică (15.30) şi finala mare (16.30).