vineri, martie 5, 2021
Fotbal Diverse

„Decarul” Dorin Rădoi, cel mai bun jucător în meciul demonstrativ de la Vlădeşti: două goluri şi un assist!

603Vizualizari

Prezent la meciul de la Vlădeşti, Florin Dinucu s-a bucurat enorm pentru evoluţia bunului său prieten, Dorin Rădoi. Acesta a purtat numărul 10 pe tricou şi a fost „one-man-show”! Iar asta deşi Rădoi a venit la stadion cu doar o jumătate de oră înaintea începerea partidei, cu autocarul, direct de la Bucureşti. „Chiar dacă pe teren au fost şi mari vedete ale Ligii I, pot să spun că cel mai bun jucător de pe teren a fost prietenul meu, Dorin Rădoi. A făcut pur şi simplu spectacol! Mai întâi, el a înscris dintr-o lovitură liberă, iar apoi după o fază individuală încheiată cu un gol de senzaţie, când a luat mingea de la 20 de metri, a driblat vreo cinci adversari, a ajuns singur cu portarul advers şi a punctat cu sânge rece. Acesta a fost, de departe, cel mai frumos gol al meciului. În plus, el a mai reuşit şi un assist, când i-a centrat perfect lui Văduva”, a precizat Dinucu.

Florin Dinucu, jucător Viitorul Voiceşti: „Dorin e capabil să facă show şi dacă vine doar cu o jumătate de oră înainte de începerea meciului la stadion, din autobuz sau de pe vapor!”

„După o asemenea evoluţie de senzaţie, mi-e teamă să nu rămânem fără el la Voiceşti. Altfel, însă, mă bucură enorm reuşitele sale, mai ales că eu am fost cel care l-am readus în fotbalul judeţean după ce a revenit din Anglia şi nu mai ştia nimeni de el. L-am ţinut aproape şi sunt bucuros că a «explodat» acum. Dorin a dovedit că şi dacă vine doar cu o jumătate de oră înainte de începerea meciului la stadion, din autobuz sau de pe vapor, e capabil să facă show! În prima repriză, nu s-a simţit prea bine pentru că nu primea pase, dar după pauză s-a dezlănţuit pur şi simplu: goluri, pase precise, schimbări de direcţie”, a conchis Florin Dinucu.