miercuri, decembrie 6, 2023
Diverse

DELGUARD a parafat un nou contract: va asigura paza şi ordinea la meciurile echipei Sparta Rm. Vâlcea, de la Brother’s Sport Hub

2.52KVizualizari
DELGUARD rămâne în top prin serviciile pe care le oferă, iar sumedenia de premii pe care le-a cucerit în cei 9 ani de existență stau mărturie în acest sens. Din 2012 și până în prezent, compania vâlceană de pază și protecție și-a adjudecat primul loc la toate Galele organizate de Camera de Comerț și Industrie Vâlcea. Ultima recompensă a fost cea din 2020, chiar în plină perioadă de pandemie.
„Anul trecut, am obţinut marele premiu pe județ, pentru 2019, la categoria întreprinderi mijlocii. Distincția a fost oferită de Bucureşti, pe baza recomandărilor pe care le-a făcut Camera de Comerț și Industrie din Vâlcea. Toamna aceasta, sperăm la o nouă Diplomă de Excelență, aferentă anului 2020. Din 2012 și până în prezent, am fost recompensați cu peste 20 de premii la categoria firme de pază și protecție”, ne-a dezvăluit Vasile Neaţă, managerul companiei DELGUARD.

Compania vâlceană e prezentă la toate minele din țară ce aparțin societății Salrom

DELGUARD și-a extins „aria de acoperire” la nivel național, iar în prezent efectuează servicii de pază și protecție în nu mai puțin de 11 judeţe din ţară, dublu față de acum 2 ani, când avea pe listă, pe lângă Vâlcea, doar Teleorman, Olt, Dolj, Mehedinți și Călărași. „Un lucru foarte important este faptul că am câştigat contractul de pază și ordine pentru toate minele din țară care aparţin societăţii Salrom. Mă refer aici la cele de la Ocnele Mari – Vâlcea, Baia de Fier – Gorj, Dej – Cluj, Praid – Harghita și Slănic – Prahova”, a adăugat Vasile Neață.

Săptămâna trecută, chiar în ziua meciului din turul 1 al Cupei României, dintre Sparta Rm. Vâlcea și Flacăra Horezu, care s-a desfășurat pe Stadionul „Brother’s Sport Hub”, DELGUARD a semnat un contract de colaborare. Astfel, compania condusă de Vasile Neață va asigura paza şi ordinea la partidele de pe teren propriu ale „spartanilor” din Liga a IV-a. „Suntem de mai mult timp alături de fenomenul fotbalistic din Vâlcea, până acum având colaborări cu echipele de Liga a III-a, Viitorul Dăești și Minerul Costeşti, pentru a asigura paza și ordinea la meciurile acestora de pe teren propriu”, a încheiat Vasile Neață, manager DELGUARD.