Diverse

DELGUARD – în Top 100 la nivel naţional! Firma vâlceană, premiată de Patronatul Serviciilor de Securitate din România

829Vizualizari
După ce a obţinut şi în acest an locul 1 şi Diploma de Excelenţă, la gala organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea, firma DELGUARD şi-a adjudecat şi un premiu de nivel naţional. Săptămâna trecută, mai precis joi, 16 noiembrie, Vasile Neaţă, managerul companiei vâlcene de pază şi protecţie, s-a deplasat la Bucureşti, pentru a participa la un eveniment pus în scenă de Patronatul Serviciilor de Securitate din România. Astfel, a fost vorba de Gala Aniversară „20 de ani de existenţă”, organizată special pentru a sărbători două decenii de la înfiinţarea asociaţiei. Cu această ocazie, s-a alcătuit şi un clasament al celor mai bune companii de securitate din ţară, iar în Top 100 a pătruns şi DELGUARD, pe locul 95.

„În 2023, aniversăm cu mult entuziasm 20 de ani de la înfiinţarea Patronatului Serviciilor de Securitate din România şi suntem foarte bucuroşi să vă anunţăm că societatea dvs. a fost nominalizată pe lista câştigătorilor în Top 100 Companii de Securitate. Premiul va fi înmânat în cadrul Galei Aniversare ce va avea loc la Pentagon Events (Bucureşti). Vă invităm să vă bucuraţi de primirea acestei distincţii binemeritate într-un cadru festiv, alături de familie şi colegi, de parteneri şi de clienţi, dar şi de comunitatea noastră”, se spune în invitaţia trimisă către DELGUARD de organizatorii Galei Aniversare „20 de ani de existenţă”.

Gala Aniversară „20 de ani de existenţă”, organizată de Patronatul Serviciilor de Securitate din România, a fost dedicată excelenţei şi performanţei în serviciile de securitate şi a onorat manageri şi antreprenori cu rezultate deosebite, dar şi membrii ai Patronatului şi ai altor organizaţii, prin acordarea unor trofee pentru implicarea lor în dezvoltarea profesionalismului şi a soluţiilor de securitate. Evenimentul a debutat cu o conferinţă, unde, alături de înalte oficialităţi ale statului, specialişti în securitate şi oameni de afaceri, s-a dezbătut tema „Rolul securităţii private din România în noul context de război şi ameninţări teroriste”.