Fotbal Național

Demiterea nu l-a surprins! Gabriel Mangalagiu era dispus să renunţe la postul de antrenor principal la Viitorul Dăeşti: Dacă trebuie să… o voi face!

639Vizualizari
Viitorul Dăești a strâns doar 3 puncte în actualul sezon, cu toate că are la dispoziție un lot experimentat, alcătuit din jucători capabili să gestioneze meciurile oficiale. Antrenorul principal Gabriel Mangalagiu a declarat că, după ultimul joc oficial, de la Tg. Cărbunești, pierdut cu scorul de 5-2 (după ce, la pauză, a fost… 4-0 pentru Gilortul!!!), a încercat să-și explice ce nu merge. Răspunsul nu a apărut, aşa că a admis posibilitatea ca săptămâna aceasta să aibă o întâlnire cu conducerea administrativă, pentru a dezbate problema. În plus, Mangalagiu a luat în calcul şi varianta de a pleca de la timona echipei din Dăeşti, lucru care s-a şi întâmplat până la urmă.
„Sunt foarte dezamăgit!!! După meciul cu Tg. Cărbunești, am stat toată noaptea să mă gândesc ce nu merge, ce se întâmplă şi de ce jucăm atât de slab. Încă nu pot să îmi dau seama unde e problema, mai ales că, în mare parte, sunt aceiași jucători. Am făcut o analiză corectă a ceea ce s-a întâmplat și nu aveam voie să pierdem atâtea meciuri în Liga a III-a. Dacă va fi necesar, iar conducerea clubului va decide asta, voi renunța la postul de antrenor principal. Sincer, aveam speranțe foarte mari de la acest campionat, mai ales că îi știu bine pe jucătorii. Acum, mă gândesc că am suprasolicitat și mi-am pus prea mult speranțele în visul nostru. E clar că nu trebuia să ajungem aici!”, a mărturisit Gabriel Mangalagiu, imediat după meciul catastrofal de la Tg. Cărbuneşti.