Fotbal Național

Denis Dumitraşcu (Chindia Târgovişte) şi-a pierdut părul din cap din cauza stresului şi urmează un tratament inedit. Fiecare şedinţă costă 200 de euro!

801Vizualizari
Fotbalistul vâlcean Denis Dumitraşcu (FOTO – la minge) are un sezon bun la Chindia Târgovişte, echipă pentru care a evoluat în 9 dintre cele 12 meciuri programate în Liga I. Acesta a înscris şi un gol, primul de când a ajuns în fosta cetate de scaun a vechilor voievozi ai Ţării Româneşti, în urmă cu trei ani şi 10 luni. Astfel, jucătorul în vârstă de 25 de ani şi-a trecut numele pe lista marcatorilor chiar în etapa precedentă, a 11-a, în partida de pe teren propriu cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, când a deschis scorul în minutul 39. Din păcate, elevii lui Emil Săndoi au pierdut acest duel cu 2-1, după ce harghitenii au întors rezultatul în repriza secundă.

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani s-a transferat la gruparea dâmboviţeană în februarie 2017, după desfiinţarea echipei CSM Rm. Vâlcea

Denis Dumitraşcu s-a transferat la Chindia Târgovişte în luna februarie a anului 2017, după desfiinţarea echipei CSM Rm. Vâlcea, la care era legitimat la vremea respectivă. Alături de formaţia dâmboviţeană, fundaşul crescut în Zăvoi şi-a trecut în palmares o promovare istorică în Liga I, în vara anului 2019, după ce trupa antrenată atunci de Viorel Moldovan a terminat pe locul 2 în Liga a II-a. La finele sezonului trecut, Chindia Târgovişte a terminat pe ultimul loc în clasament, dar s-a salvat de la retrogradare după ce a câştigat barajul de menţinere cu CS Mioveni (după o victorie cu 2-0 pe teren propriu şi o remiză în deplasare, 1-1).
Altfel, de menţionat mai este faptul că, în acest an, Denis Dumitraşcu a fost depistat cu o boală pe fond de stres, din cauză căreia părul i-a căzut aproape în totalitate. El urmează în prezent un tratament inedit, prin care i se extrage sânge din vene şi i se injectează în cap, pentru stimularea creşterii părului. Vâlceanul face câteva şedinţe pe lună, iar fiecare costă în jurul a 200 de euro.
Sursă foto: Sport Pictures