joi, februarie 25, 2021
Fotbal Național

Denis Vlădoi are un singur model în viață: Am învățat tot ceea ce ştiu de la tatăl meu! Să aperi la 50 de ani, este extraordinar! Și pe mine mă uimește!

301Vizualizari
Denis Vlădoi și-a propus ca, atunci când va fi momentul potrivit, să facă saltul la următorul nivel competițional: Liga a II-a. Portarul de la Flacăra Horezu, în vârstă de 19 ani, a mărturisit că idolul său în fotbal nu poate fi altcineva decât tatăl său, Marius Vlădoi, antrenor și portar la Minerul Costești, cu care este adversar în Liga a III-a.
„Este ciudat să fiu adversar cu tatăl meu, mai ales că de la el am învățat tot ceea ce știu. Principala calitate a tatălui meu? Cred că e nebunia și, bineînțeles, apoi vin munca și seriozitatea. Altfel, nu poți apăra la aproape 50 de ani. Sincer, mă uimește și pe mine cât de bine apără la vârsta lui. Vorbim des despre fotbal. După fiecare etapă, ne vedem acasă și face retrospectiva meciurilor. Mă ajută mult să ajung la un nivel superior. În ceea ce privește echipa mea, Flacăra Horezu, sunt convins că va obține rezultate bune în campionat. E clar că ne-au plecat jucători de mare experiență, dar și tinerii care au venit sunt valoroși. Au nevoie doar de încredere și timp să se adapteze”, a spus Denis Vlădoi.