luni, iulie 15, 2024
Monden

Denisa Mucălău (membră activă a grupului „Mămici din Vâlcea”) își prezintă povestea frumoasă la „Schimb de Mame”, pe Prima TV. Emisiunea e duminică, de la ora 20.00!

4.54KVizualizari
Vâlceanca Denisa Mucălău, mamă a trei copii, a fost admisă în cel mai longeviv reality show din România, „Schimb de Mame”, care e realizat de Prima TV. Duminica aceasta, de la ora 20.00, veți putea viziona povestea aventurii ei într-o familie dintr-un sat din Brăila, unde a trăit momente deosebite. Denisa a mărturisit cum a fost acceptată în acest show care pune la încercare calitățile unei mame destoinice.

„O prietenă a mea a postat despre mine pe pagina «Schimb de mame». Atunci, eu am dat un comment, ca sunt interesată și, la scurt timp, am fost sunată de realizatorii emisiunii. Am 3 copii: doi băieți, de 18 și 14 ani și o fetiță, Karina, de 7 ani – care i-a impresionat pe toți cei de la emisiune prin cunoștintele vaste despre Univers, deși are o vârstă fragedă. Cei de la «Schimb de mame» au fost impresionați de programul meu de lucru. Eu lucrez la Chimcomplex, dar fac și aranjamente la evenimente, sunt implicată la grupul «Mămici din Vâlcea», unde încercăm să aducem bucurii în viața copiilor cu probleme din județ, și mai am și alte job-uri, ca să spun așa. Asta îmi ocupă foarte mult timp, timp pe care îl iau de la copiii mei, care, din fericire, m-au înțeles… Ei sunt universul meu și, prin faptul că ajut alți copii, vreau ca ei să fie mult mai responsabili. De 6 ani, eu și alte mame ajutăm copiii cu probleme!”, a mărturisit Denisa Mucălău.
Ea a dezvăluit și câteva amănunte din cadrul experienței de la „Schimb de mame”. „Ca o glumă, când am auzit că va trebui să merg la Brăila, mi-am zis: «Oau, mă duc la pește, iar mie nu-mi place deloc peștele!» Doar că satul unde am locuit o săptămână a fost extraordinar. Am întâlnit o mamă care se aseamănă mult cu mine. Adică, are doi copii, de 17 și 5 ani, iar soțul ei, la fel ca și al meu, e plecat la muncă, în străinătate. Adică, eram cumva pe aceeași lungime de undă. Am întâlnit o familie foarte prietenoasă, iar experiența m-a făcut să îmi dau seama că, întotdeauna, trebuie să mă ocup mai mult de copiii mei. Ei sunt cei mai importanți, de aceea, timpul alocat lor trebuie să fie cât mai lung, pentru că viața trece repede, din păcate. Iar timpul pierdut nu îl mai poți recupera niciodată”, a mai spus Denisa Mucălău, care, duminică seara, de la ora 20.00, vă așteaptă să o susțineți la emisiunea „Schimb de mame”.

Votul dumneavoastră o poate ajuta pe vâlceanca noastră să câștige concursul organizat de Prima TV!