miercuri, iulie 28, 2021
Politică

Deputatul Cristian Buican, un nou mandat la conducerea organizaţiei PNL Vâlcea

67Vizualizari
Vineri, 9 iulie, au avut loc alegerile pentru conducerea organizaţiei PNL Vâlcea şi pentru desemnarea membrilor Biroului Politic Judeţean. Evenimentul a fost onorat de prezenţa preşedintelui PNL, Ludovic Orban, dar şi a prim-ministrului Florin Cîţu. Altfel, printre invitaţi s-a mai numărat şi Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL şi europarlamentar.
Aşa cum era de aşteptat, deputatul Cristian Buican a câştigat un nou mandat de preşedinte al PNL Vâlcea, după ce a adunat 315 voturi din partea delegaţilor. Contracandidatul său, Gheorghe Păsat, a fost preferat doar de 31 dintre cei prezenţi, 50 de voturi fiind anulate, acesta urmând a reveni acum la Ministerul Dezvoltării, ca secretar de stat.
După realegerea în funcţia de preşedinte al PNL Vâlcea, Cristian Buican a adresat un mesaj pe Facebook, în care le-a mulţumit membrilor partidului pentru susţinerea oferită în noul mandat. „Dragi colegi, vă mulțumesc și sunt onorat de încrederea dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru susținerea voastră în număr atât de mare și vă asigur că nu voi pregeta, în fața oricărui efort, pentru a realiza finalitățile pe care le-am exprimat către dumneavoastră. De asemenea, rezultatele obținute de către noul Birou Politic Județean confirmă că suntem pe calea cea bună, dar, în același timp, ne obligă să ne perfecționăm munca politică pusă în slujba concetățenilor, pentru că aceasta constituie singura legitimitate pe care o avem ca politicieni. Votul dumnevoastră reprezintă dorința de a continua activitatea și sunt convins că, împreună cu noul Birou Politic Județean, vom putea lucra, pe baza valorilor pe care le împărtășim, pentru binele Partidului Național Liberal și al vâlcenilor”, a transmis deputatul Cristian Buican, pe reţeaua de socializare.

Claudia Mihaela Banu: „Mă onorează și mă bucură totodată încrederea pe care membrii PNL mi-au acordat-o prin alegerea mea în funcția de prim-vicepreședinte al PNL Vâlcea”

Imediat după şedinţa de la finele săptămânii trecute, senatoarea Claudia Mihaela Banu a postat pe Facebook şi noua echipă a Biroului Politic Judeţean al PNL Vâlcea:
• Președinte: Cristian Buican;
• Prim-vicepreședinți: Claudia Mihaela Banu, Romulus Bulacu;
• Vicepreședinți: Alexandru Părduț, Victor George Popescu, Ovidiu Popa, Ilie Fîrtat, Victor George Stănculescu, Aurel Simion, Mihaela Andreianu, Gheorghe Folea;
• Membri: Ștefan Bîzîc, Alexandru Chelcea, Eftimie Ghermac, Gheorghe Ioniță, Adam Jinaru, Daniel Manda, Mircea Nadolu, Mircea Poenaru, Claudiu Popa, Cristian Simoiu, Dragoș Sitaru, Gabriel Tomescu, Claudiu Tulugea, Minodor Vasiloiu, Gheorghe Vieru;
• Trezorier: Narcisa Mihaela Stan;
• Președinte COAJ: Maria Raluca Stănică;
• Președinte CRCJ: Ionela Nicoleta Strîmbei.
„Atmosfera alegerilor și discursurile invitaților au animat sufletele membrilor PNL și au dat direcția către un PNL mai puternic, care își dorește să rămână 8 ani la guvernare, spre binele românilor. Mă onorează și mă bucură totodată încrederea pe care membrii PNL mi-au acordat-o prin alegerea mea în funcția de prim-vicepreședinte al PNL Vâlcea, alături de domnul Romulus Bulacu. Mult succes întregii echipe PNL Vâlcea!”, a scris senatoarea PNL Claudia Mihaela Banu, pe reţeaua de socializare.