luni, iunie 24, 2024
Diverse

SCM o bate rău pe Sparta și demonstrează că merită să fie campioana Vâlcii! 5-0!!!

1.14KVizualizari

Azi, de la ora 18.00, SCM Rm. Vâlcea și Sparta dispută derbiul anului în Liga a IV-a, pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi. Partida poate decide campioana județului, în condițile în care se înfruntă primele două clasate. Tribuna oficială este deja plină încă dinainte de start, semn că exista un interes crescut pentru meci.

Minutul 12: Sparta are prima ocazie mare. Bogdan Mihailă trimite o minge pe colțul lung, din interiorul careului, iar Andrei Streinu șutează pe lângă poartă, dintr-o situație ideală de a marca.

Minutul 20. Scorul rămâne 0-0, cu o ocazie și de partea SCM-ului: Dede Trașcă a șutat puternic din afara careului, iar mingea a trecut pe lângă bara din dreapta portarului advers.

SCM are o situație uriașă: Bogdan Geantă a trimis mingea pe poarta goală, dar Edi Pușcatu a intervenit și a respins in extremis.

Minutiul 25: George Neacșu deschide scorul, cu capul, din 5 metri, de lângă Florin Gardoș, care nu reușește să-l blocheze. SCM: 1-0.

Minutul 40: Dede Trașcă face 2-0, cu un șut din interiorul careului…

E pauză în Zăvoi: Prima repriză se încheie cu o nouă ocazie mare: Grigore Ceapă trimite mingea în bară, fiind singur cu poarta goală.

Minutul 60: Ceapa duce scorul la 3-0 pentru SCM.

Radu Bîrzan și Adi Tilioiu stabilesc rezultatul final: 5-0!