joi, februarie 25, 2021
Fotbal Național

Deși are 76 de ani, Mihai Spiridon (zis nea Dan) a amenajat la Horezu unul dintre cele mai bune gazoane de fotbal din țară…

1.49KVizualizari
Mihai Spiridon, alias nea Dan, este cel mai longeviv membru-suporter al echipei Flacăra Horezu. În vârstă de 76 de ani, acesta a petrecut mai bine de jumătate de secol în slujba clubului, unde a trăit toate momentele frumoase. De mai bine de 3 luni, el și-a concentrat toată atenția ca stadionul de fotbal din Treapt (și, în mod deosebit, terenul cu iarbă) să fie trăsnet. Astfel, după o muncă asiduă, gazonul e biliard, poate unul dintre cele mai bune din țară. Toți jucătorii, inclusiv conducerea Primăriei Horezu, l-au felicitat pe nea Dan pentru iubirea cu care, de peste 50 de ani, se ocupă de echipă.
„Nea Dan este sufletul echipei noastre. Are 76 de ani, dar parcă e de vârsta noastră. Este mereu bine dispus, cu caterincă, glumeț și într-o formă fizică de invidiat. Ne ajută enorm în momentele-cheie! Noi îi dorim multă sănătate și să fie alături de club încă mulți ani de acum încolo”, a declarat Adrian Popa, antrenor și jucător la Flacăra Horezu.