Politică

Dezvoltarea economică a comunei Galicea depinde şi de cine va fi ales, duminica aceasta, preşedinte al ţării. „Galiceni, poftiţi la vot!”

969Vizualizari

Pe 10 noiembrie, Klaus Iohannis a obţinut un rezultat bun la Galicea, în primul tur al prezidenţialelor, unde a fost votat de 573 de locuitori. Conducerea organizaţiei PNL Galicea este convinsă că numărul sufragiilor pentru actualul şef al statului va fi mult mai mare la finele acestei săptămâni, duminică, 24 noiembrie, când va avea cel de-al doilea tur al alegerilor. Poate tocmai de aceea, preşedintele liberalilor din Galicea, Florea Udrea (Catani), a ţinut să le transmită tuturor locuitorilor un mesaj de mobilizare, pentru a fi prezenţi într-un număr cât mai mare la urne.
„În primul rând, vreau să le mulţumesc tuturor alegătorilor care au fost prezenţi la vot pe 10 noiembrie. În primul tur, la Galicea, procentul de participare a fost unul destul de mare, de peste 52 la sută, adică, deasupra mediei naţionale. De asemenea, mulţumesc şi colegilor din echipa de campanie, din cadrul PNL Galicea, care s-au implicat pentru a convinge cât mai multe persoane să-şi exprime opţiunile la urne. Duminica aceasta, pe 24 noiembrie, îi aşteptăm, din nou, pe oameni la vot, în cel de-al doilea tur, dacă se va putea, într-un număr mult mai mare, astfel încât şi locuitorii din Galicea să contribuie, în mod semnificativ, la alegerea preşedintelui. Sunt convins că acest vot poate influenţa direct şi dezvoltarea economică a comunei în următorii cinci ani. Mai ales că, în 2020, vor avea loc încă două serii de alegeri, locale şi parlamentare. Galiceni, poftiţi, aşadar, la vot! Destinul localităţii noastre stă în mâinile dumneavoastră!”, a subliniat Florea Udrea (Catani), coordonatorul organizaţiei PNL Galicea.