marți, mai 17, 2022
Diverse

Din 2 iunie, în Râmnic, casierii suplimentare şi program de lucru cu publicul prelungit pentru încasarea impozitelor locale

431Vizualizari
În perspectiva apropierii termenului limită de 30 iunie 2020, până la care este valabilă bonificaţia de 10 % acordată persoanelor fizice şi juridice pentru plata integrală a impozitelor datorate pentru anul în curs, precum şi pentru evitarea aglomeraţiei, din data de 2 iunie se redeschid casieriile din Ostroveni, strada I. C. Brătianu (FOTO), şi cea de la „Casa Căsătoriilor”, din bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 15. Aceste două centre de încasare se alătură celor permanente, respectiv de la sediul Direcţiei Economico-Financiare – „Arenele Traian”, de la sediul Primăriei municipiului Rm. Vâlcea (parterul clădirii din str. General Magheru, nr. 25), de la Stadionul „Municipal” (splaiul Independenţei) şi de la sediul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor din strada Regina Maria nr. 6. Tot de săptămâna viitoare, la sediul Direcţiei Economico-Financiare de la „Arenele Traian” se reintroduce, în fiecare zi de miercuri, programul de lucru cu publicul prelungit până la ora 18.00.
Nivelul taxelor, impozitelor şi al altor sume cuvenite bugetului local a fost stabilit prin Hotărârea Consiliului Local nr. 371 adoptată la finele anului trecut şi disponibilă spre consultare pe site-ul Primăriei municipiului Rm. Vâlcea, la adresa www.primariavl.ro. Informaţiile au fost furnizate de Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea.