Fotbal Național

Din această vară, noua echipă a lui Laurenţiu Brănescu va avea un nou preşedinte

744Vizualizari
Portarul vâlcean Laurenţiu Brănescu (născut pe 30 martie 1994) va evolua din viitorul sezon la Ceahlăul Piatra Neamţ. La echipa din Liga a II-a s-au produs mari schimbări de lot în această vară şi inclusiv pe banca tehnică. Astfel, „galben-negrii” nu vor mai fi coordonaţi de pe margine de Cristi Puştai, în locul căruia a fost instalat italianul Marco Veronese (48 de ani). De-a lungul carierei sale de fotbalist, acesta a evoluat ca atacant şi a îmbrăcat tricourile mai multor formaţii din Peninsulă, cele mai importante fiind Inter Milano, Chievo Verona, Spezia, Venezia şi Cesena.

La fel ca portarul vâlcean, şi Marcel Puşcaş (63 de ani) lasă Oltenia pentru a-şi desfăşura activitatea în Moldova

Potrivit site-ului liga2.prosport.ro, şi structura de conducere a clubului din Piatra Neamţ a trecut printr-o remaniere. Astfel, Ceahlăul s-a despărţit de preşedintele executiv Cătălin Anton şi de preşedintele Consiliului de Administraţie, Daniel Mahu Moisii. Finanţatorul Anton Măzărianu a decis deja şi cine va conduce clubul în următoarea perioadă: Marcel Puşcaş (63 de ani). Acesta s-a despărţit recent de clubul FC „U” Craiova 1948, după cinci ani petrecuţi sub comanda lui Adrian Mititelu, iar la Piatra Neamţ i s-a oferit mână liberă pentru a alcătui, încet-încet, o echipă de top.
Pentru următorul sezon al Ligii a II-a (2024-2025), având în vedere modificările din lot, Ceahlăul va avea însă ca obiectiv doar evitarea retrogradării, urmând ca abia peste 2 ani să se încerce din nou promovarea în Superligă. La clubul din Moldova, Marcel Puşcaş (FOTO – în dreapta, alături de Florin Dinucu) va coordona şi activitatea Centrului de Copii şi Juniori.