Fotbal Național

Din loturile adversarelor SCM-ului din recalificările pentru Liga a III-a fac parte şi jucători care au legătură cu Vâlcea

907Vizualizari
SCM Rm. Vâlcea va participa în turneul de recalificare pentru Liga a II-a, alături de CSM Focşani, CS Dinamo Bucureşti şi CSC Ghiroda şi Giarmata Vii. De precizat este faptul că din loturile celor trei adversare fac parte şi jucători vâlceni sau care au evoluat în trecut la echipe din judeţul nostru. În acest sens, CSM Focşani (care va fi chiar adversara formaţiei din Zăvoi în semifinală) se bazează pe serviciile camerunezului Franck Tchassem (care a jucat anul trecut la Viitorul Dăeşti), iar la CS Dinamo Bucureşti e legitimat Andrei Iana. În schimb, în sezonul actual, un aport important la rezultatele deosenite ale echipei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii l-au avut Gabriel Precup şi Adrian Popa, foşti jucători la Flacăra Horezu şi Viitorul Dăeşti.
FOTO: fază dintr-un meci disputat în sezonul trecut în Treapt, între Flacăra Horezu şi Viitorul Dăeşti, în care apar Adrian Popa (în spatele lui Ionuţ Cioinac, nr. 23), Gabriel Precup (în echipament verde, cu nr. 8) şi Franck Tchassem (în alb, cu nr. 19)