Monden

Din respect pentru clienţii săi, Naşu Lucian e primul om de afaceri din Vâlcea care a suspendat activitatea, atât la Mojito Club – Olanu, cât şi la Godfather Pub & Coffee

11.8KVizualizari
Pentru a nu risca sănătatea clienţilor săi, Naşu Lucian (proprietarul Mojito Club – Olanu) a luat decizia de a închide inclusiv Godfather Pub & Coffee – din Rm. Vâlcea (cealaltă afacere pe care o deţine), deşi nu primise, încă, nicio directivă în acest sens, din partea DSP. El e primul om de afaceri din acest business care a dat dovadă de profesionalism şi responsabilitate maximă prin respectarea indicaţiilor medicilor cu privire la măsurile de prevenţie în cazul virusului Covid-19.
„Primisem deja de la DSP că Mojito Club trebuie să fie închis temporar, dar am decis să suspend activitatea şi la Godfather Pub & Coffee, pentru că aşa este mai bine. Trebuie să arătăm respect pentru toată lumea! Chiar dacă mulţi oameni de afaceri susţin că urmează clipe financiare foarte grele, sunt convins că va fi bine după ce acest virus va dispărea. Va ieşi lumea apoi dornică de distracţie, iar după o lună-două şi afacerile îşi vor reveni rapid. Deocamdată, trebuie să respectăm indicaţiile medicilor şi ale autorităţilor, pentru că asta e cel mai bine!”, a explicat Naşu Lucian.