Handbal

Din sezonul viitor, SCM Rm. Vâlcea nu va mai conta pe serviciile Ralucăi Dăscălete

450Vizualizari
SCM Rm. Vâlcea îşi va primeni considerabil lotul în vară. Dacă la capitolul veniri încă mai sunt multe semne de incertitudine, doar trei jucătoare fiind sută la sută transferate (Elena Dache, Bobana Klikovac şi Olga Gorshenina), la plecări – lista e lungă. Astfel, până în prezent, se ştie deja că cinci handbaliste vor părăsi cu siguranţă echipa din Sala Traian, la finele sezonului, patru dintre ele fiind „straniere”.
În acest caz, este vorba de muntenegreanca Marta Batinovic (portar) – care a anunţat deja că va juca la SCM Gloria Buzău, spanioloaicele Marta Lopez Herrero (extremă dreapta) şi Alicia Fernandez Fraga (conducător de joc) – ce s-au transferat la Rapid Bucureşti şi norvegianca Maren Nyland Aardahl (pivot) – care a semnat cu Odense Handbold.
Pe lângă cele patru jucătoare de peste hotare, din sezonul viitor, SCM nu va mai conta nici pe serviciile Ralucăi Dăscălete (inter stânga, 29 de ani), care a sosit în Sala Traian vara trecută, de la Rapid Bucureşti. Pentru echipa antrenată de Florentin Pera, aceasta a marcat doar cinci goluri în Liga Florilor şi unul în Liga Campionilor.
Vâlceancă get-beget, ea a început să practice handbalul la CS Chimia, sub comanda Nicoletei Lazăr. Viitoarea destinaţie a Ralucăi Dăscălete este necunoscută până în prezent.