Fotbal Național

Dinamo Bucureşti îl vrea pe Robert Popa (Flacăra Horezu). „Câinii roşii” poartă tratative intense cu portarul de 16 ani!

486Vizualizari

Robert Popa, portarul echipei Flacăra Horezu, a fost contactat, zilele trecute, de oficialii clubului Dinamo Bucureşti, după meciul de 5 stele făcut în Cupa României, cu Astra Giurgiu. În partida din 16-imi, portarul din Treapt a avut 7-8 intervenţii extrem de grele, fiind felicitat inclusiv de oficialii şi jucătorii adverşi, care au spus despre el că „e un puşti incredibil, fenomenal!”. Goal-keeper-ul în vârstă de 16 ani (căpitanul naţionalei Under 17 a României) este dorit insistent acum de conducerea „alb-roşilor”, care i-a făcut deja mai multe propuneri interesante. Rămâne de văzut dacă el va semna cu echipa de Liga I sau va continua să joace în Treapt, cel puţin până la iarnă.
Reamintim că, la Dinamo Bucureşti, a mai apărat un alt portar vâlcean. Este vorba de Laurenţiu Brănescu, împrumutat acum de Juventus Torino la Kilmarnock, în Scoţia, cel mai vechi club din Premier League.

1+
error: Continut protejat !!