marți, august 11, 2020
Fotbal Național

Dinamo Bucureşti îl vrea pe Robert Popa (Flacăra Horezu). „Câinii roşii” poartă tratative intense cu portarul de 16 ani!

814Vizualizari

Robert Popa, portarul echipei Flacăra Horezu, a fost contactat, zilele trecute, de oficialii clubului Dinamo Bucureşti, după meciul de 5 stele făcut în Cupa României, cu Astra Giurgiu. În partida din 16-imi, portarul din Treapt a avut 7-8 intervenţii extrem de grele, fiind felicitat inclusiv de oficialii şi jucătorii adverşi, care au spus despre el că „e un puşti incredibil, fenomenal!”. Goal-keeper-ul în vârstă de 16 ani (căpitanul naţionalei Under 17 a României) este dorit insistent acum de conducerea „alb-roşilor”, care i-a făcut deja mai multe propuneri interesante. Rămâne de văzut dacă el va semna cu echipa de Liga I sau va continua să joace în Treapt, cel puţin până la iarnă.
Reamintim că, la Dinamo Bucureşti, a mai apărat un alt portar vâlcean. Este vorba de Laurenţiu Brănescu, împrumutat acum de Juventus Torino la Kilmarnock, în Scoţia, cel mai vechi club din Premier League.